Wij zijn allround en kunnen u diverse services aanbieden zoals:

Onderhoud

Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij wel raad met uw auto! Klasieke oldtimer of een hypermoderne auto, niets is voor ons vreemd! Wij zorgen dat uw auto veilig is en in technische top conditie blijft. APK keuren is geen probleem. Met onderhoud aan uw auto door ons, kan u met een gerust hart op weg!

Revisie

Is door slijtage toch revisie nodig van bijvoorbeeld uw motor, versnellingsbak of rem inrichting? Ook daar weet Auto Score raad mee! Wij reviseren de onderdelen op dermate wijze dat ze na revisie weer als nieuw zijn en u weer vele kilometers kan genieten van uw auto.

Autoruit reparatie

Niets vervelender dan een barst in uw voorruit, in sommige gevallen zelfs een punt om de APK af te keuren. Vaak begint een barst met een sterretje, dus laat uw autoruit repareren voordat de schade ernstiger wordt.

Ontkolen

Door verbranding in uw motor ontstaat er koolaanslag op diverse motoronderdelen, dit is nadelig voor de werking van uw motor. Het is zelfs zo dat vervuiling van de motor in 90% van de gevallen de oorzaak is van motorschade! Wij kunnen deze koolaanslag verwijderen door een speciaal proces waar wij over beschikken.

Aircoservice

Uw airco moet ook onderhouden worden. Deze bevat koudemiddel welke periodiek vervangen moet worden om een goede werking van uw airco te garanderen.

Haal/breng service

Niet in de gelegenheid om uw auto te brengen naar onze garage? Wij halen uw auto graag voor u op, of brengen u thuis nadat u zelf de auto heeft gebracht. Een kleine moeite en voor u een groot plezier.

Wegslepen

Staat uw auto stil met panne? Wij komen graag u helpen! Wij maken een inschatting of de auto op locatie te maken is, bijvoorbeeld door het vervangen van de accu. Als dat niet het geval is dan kunnen wij voor u de auto afslepen naar onze garage en daar de reparatie uitvoeren.